Schone paardendekens

Iedereen weet dat onderhoud van uw dekens, zadels, tuigen, hoofdstellen e.d. de levensduur ten goede komt. Maar het zepen en invetten van het leer is een tijdrovende klus. Hetzelfde geldt voor het wassen van uw dekens. Wij doen het graag en goed.

 

- dekens wassen

- dekens waterdicht maken

- zadels en tuigen reinigen en vetten

Contact

Wat is ons geheim?

Allereerst beschikken wij over een industriƫle wasmachine van Miele. Een grote trommel, krachtstroom en een grote aansluiting op riool. Dat heeft u thuis niet. Wij hebben bovendien een handig systeem om eerst de overtollige haren te verwijderen. Daarnaast gebruiken wij duurzame, milieuvriendelijke en bovendien zeer kwalitatieve reinigingsmiddelen van Nikwax. Schoon is dan ook echt schoon. Bovendien overtreft het optionele waterdicht maken ook ieders verwachting.

Is het dan duur?

Ondanks onze kwaliteit streven wij ernaar om concurrerende prijzen te bieden. Klik op deze link voor de actuele prijslijst.

Haal- en brengservice

U kunt er zelf voor kiezen om de vuile dekens te brengen bij ons in Den Hoorn. Dan ziet u meteen vanuit welke plek wij werken. U bent van harte welkom!
Wij kunnen de paardendekens vanzelfsprekend ook halen en schoon en ingepakt weer bij u terugbrengen.
Wat u wilt!

Mogen wij uw dekens wassen?

Wilt u het eens proberen of bent u vaste klant en zijn de dekens er weer aan toe? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan of de dekens gehaald of gebracht worden.

Formulier