Wat voor gemak bieden wij?

Wij gaan graag aan de slag met uw paarden bij u op stal.
Hieronder kunt u zien wat we voor onze klanten doen. Periodiek, incidenteel, bij gelegenheid of een vaste dag en zelfs dagelijks.

contact

Stalonderhoud

Stelt u zich eens voor. U komt thuis na een drukke werkdag. Even uw gedachten verzetten en uw paarden aanspannen of opzadelen. Het genieten kan direct beginnen. Dit kan nu. Naar uw stallen heeft u namelijk geen omkijken; die hebben wij al voor u verzorgd.
- uitmesten van uw stallen 
- opstrooien van de boxen 
- aanvegen van uw stal

Beweging geven

Uw paard is uw alles. Toch heeft u niet altijd tijd om uw paard te rijden of te longeren. Deze beweging heeft uw paard natuurlijk wel nodig. Wij kunnen uw paard deze beweging geven als u er zelf niet aan toe komt. Zo kunt u rijden als het u wel uitkomt. Dit voorkomt blessures en zorgt voor een goede en gezonde conditie.
- berijden
- longeren
- stappen
Voorkomt blessures en houdt uw paard fit en in conditie.

Voeren

Altijd op de klok kijken. De paarden moeten eten, maar u bent nog niet klaar. Wij voeren de paarden voor onze klanten op gezette tijden. U geen zorg en de paarden krijgen hun eten regelmatig. Wij voeren bij sommige klanten dagelijks doordeweeks. ’s-Ochtends of juist ’s-Avonds en zetten ze buiten of halen ze juist binnen.
Dat is gemak.

Verzorgen

Het gaat ons ook om de details. De stal netjes, het paard fit en ook het uiterlijk doet mee. Zo poetsen en toiletteren wij uw paarden ook graag. Zo blijft alles mooi!
- poetsen van paarden
- toiletteren van paarden
- paarden wassen
- medicatie toedienen